första gaden som fodervärd =D

åhh nu har min lilla Chiquita kommit! =))) är såå glad! hon e så gullig, åkte till stallet halv 9 imorse och städa skåpet, boxen och la in torv i boxen och la in alla mina grejer i skåpet osv det tog lång tid! och sen runt halv 3 tiden kom hon <3 vi lastade inte ut henne påengång, först visade vi boxen där hon skulle stå för ägarna, hagarna, ridhuset, stallet osv sen efter papprena och det var klart lastade vi ut henne och ledde in henne i boxen med lite hösilage. sen när dom åkt iväg och Chiquita ätit klart sitt hö och vilat en stund så ledde jag ut henne med bara grimma och grimskaft ut en sväng runt hagarna osv få att hon fick se sig omkring lite, sen var det eftermiddags mat och medans hon åt så fixade jag ännu lite till i skåpet för då hade jag ju fått massa mer ny utrustning som jag smörjde.. sen ställde jag upp Chiquita och ryktade henne länge och pyssla om henne och lindade henne med mina ljusblåa lindor och dem passa henne skitfint! ska köpa ett matchande schabrak om jag hittar sen ;9 och iaf så ledde jag runt henne i ridhuset så hon fick se det också bara i grimma och grimskaft, jag sprang brevid henne så hon fick trava 2 ggr per långsida också medans mamma filmade så att vi kunde se om hon haltade elr ngt men det gjorde hon inte :) sen borsta jag av henne och gosa lite sen ställde jag in henne i boxen och så åkte vi hem runt kanske halv 7 :) vid den tiden var det typ bara 5 i stallet ( nyår ju) lite läskigt haha :P mamma tog lite kort också som jag redigerade :)


söta Chiquita när jag ledde runt henne runt stallet<3 hade muppmin så täckte för :P


gud så gullig hon är! hon blev fascinerad av sig själv i spegeln! aww<3


en bild där man ser lindorna, dem e lite stora ska nog klippa av en bit...

imorgon kommer Chiquitiiii =DD♥

weeeeiii har typ inte fattat det än  XD men imorgin runt 12 kommer hon!!!!!! ♥♥♥♥♥♥

Naaw♥

haha sländge på lite färgglada tunnaplastpapperbiter på Pluto nyss och fota han e såå söt min beeebis ♥♥♥


sötaste bilden♥Oldies

bilder från old times ;)


jag och min första medryttarhäst gullan typ 07


jag och Gullan längst fram och Clara och Penny där bak :)


jag och min kompis Sanna för jättelängesen :P


pluto som miiini <33


jag och Bozo på maskeradhoppning 07 tror jag :)


min hamster Pärlan <3


min andra hamste Tjockis :P (båda döda för längesen) ='(


jag och Sarah för typ evigheter sen :P


min ridgrupp + några till i stallet för jättelängesen<3


jag på min typ första "hopptävling" haha inteså mkt hopp direkt xD 07 på barbie


på gotland 08


Patricia på gotland 08

har massa fler gamla bilder men vissa vill inte laddas upp och orkar inte ladda upp mera nu :P det får räcka så länge ;)


GOD JUL ! =)

God jul allihopa! använder mig inte av min data nu så slänger in den ända juliga bilden jag har just nu ;) hoppas alla får en bra jul med massa bra julklappar <3


jag och Afrodite <33333


Tomtehoppning!

Det blev det bästa avslut på Gladö idag! fick finaste Afrodite ju =DD det var clear round på 80 cm och fick med mig hem en suuuperfin rosett :D haha

fiiinaste afroo ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

det kmr fler bilder när sarah laddat upp ^^,

och så börjar drömmen den 31/12

Japp nyårsdagen kommer bli den bästa dagen i mitt liv hittils. för gissa vad? ;)))) jo för då kommer Chiquita!!!!!! går inte att beskriva hur lycklig jag är!!! Det kändes helt rätt med Chiquita från första början men ville inte skriva det i bloggen elr nåt förens det var säkert. Vi ska ha henne på foder i ca 2 månader sen bestämmer vi oss för om vi ska köpa henne elr inte. Hennes pappa har gått svår hoppning och hennes mamma är också en mycket bra hopphäst men vet ej vad hon tävlat men eftersom Chiquita fortfarande är rätt ung så har hon inte inriktat sig till någon speciell gren än. Jag hade tänkt att satsa mest på dressyren men självklart hoppa vid sidan av. Hon har gått felfri 1 m och startat L:B i dressyr.

e: Minotauros
u: Grönvagns Candy
ue: Silversocks OX


bild på Chiquita med hennes nuvarande ägare Therese.


Chiquita och Therese.

Chiquita och Therese.

Provridning 18/12

hejsan! igår provred jag en brun D-ponny vid namn Chiquita. hon är 5 år och har tävlat upp till L:B i dressyr, hoppning vet jag ej och även haft ett föl så ett år från ridningen har ju då gått bort. hon säljes pga av att ägaren går på strömsholm (där jag också vill gå) och då hade hon valt att inte ta med ponnyn. Chiquita står då nu på ridskola och det vill ju inte ägaren... hon var iaf superfin har stor kapacitet och potencial att nå svåra klasser i både hoppning och dressyr med rätt ryttare och träning. med henne krävdes mycket ben för att rama in henne, annars sköt hon ut bogen, hon var söt gosig och snäll i all hantering enligt dom och både mamma och jag tyckte väldigt mycket om henne och hon kunde lånas ut på foder några månader också innan köp! vilket är ett stort plus! sen skulle vi även provridit en annan häst igår i uppsala men den hade blivit halt... Men iaf här kommer lite bilder


jag och Chiquita


i skritten


i traven


i galoppen


i galoppen i andra varvet


ignorera min sits =P


Dissar

fet DISSAR:


Silvriga/guldiga ridstövlar. Hur kan man vilja ha det?

Provridning 14/12

i tisdags provred vi en maxad D-ponny som stod på siggesta gård i värmdö. han hette Lambic och var 10 år. Han var lite mer hopp än dressyr men tkr allt e kul, så med honom måste man att träna upp och utbilda vidare. han hade tävlat upp till L:B i både hopp och dressyr. men med rätt träning och tränare går det att utbilda vidare. det var kallt när vi red så han blev väldigt pigg och jag fick även hoppa litet kryss med honom bara för att känna på hur han var i hoppningen. så därför hade vi även hoppsadeln. men om vi ska åka dit och provrida igen är det bara dressyr som gäller! så med allt detta blev Lambic väldigt taggad och pigg och jag tycker att han var rätt svår! lite kul med utmaningar också ;) och han hade väldigt speciellt tecken i pannan och han var svart och vit.


jag och Lambic


i skritten


i galoppen


igen

 


när vi hoppa det lilla krysset. som vanligt dålig bildkvalité men det får ni stå ut med! ;)


komp igår =D

hihi igår hade vi komp, slutade före lunch och då jag jag och jenny hem till lollo och gjorde lite saker, sen gick vi också ut med lollos 3 söta hundar! de e suuuper söta =)


jag och lollo :)


vi  igen :P


jag o jenny xD


hehe jenny vill inte att jag ska vara med på bild xP


jenny o lollo :)


lollo sessou och jenny ;)

Lucia

glömde skriva om lucian som var igår förresten, :P vissa delar blev lite failade men det var riktigt kul iaf ! =D


från vänster: jag på Kavaljer, hanna (lucia) på Ronda, Moa på Pricken :)

Ponnycup Dressyr bortamatch mot Lidingö

idag vare som sagt Ponnycupen i dressyr borta hos Lidingö, jag red en söt valack som hette Eddie, jag tycker att det var superkul och jag är faktiskt jättenöjd! jag var 0.71% från silvret, (2 poäng) synd. men grattis sarah! Erika kom inte med på bilden för mamma vet inte hur man zoomar -.-' men jag ska se om jag hittar ngn bils på alla 4a för jag vet att sarahs mamma fota :)


från vänster: jag och Eddie, Amanda och Eminem, sarah och Oliver :)


här e alla jag längst bak och erika och sonny längst fram :)


Ang att jag ska få egen ponny

Det känns som att jag lär mig massa saker för varje gång jag tävlar (konstigt nog inte lika mycket som när jag rider vanlig lektion) och lär mig såna saker som jag egentligen borde kunnat för längesen... och när jag tittar tillbaka på bilder på när jag red för ungefär 2 månader sen tänker jag bara usch hur kunde jag rida så? och det kommer säkert fortsätta så eftersom jag har så mycket mer att utveckla! Det är även därför mina föräldrar gått med på att köpa en ponny nu, en sak de aldrig skulle gått med på i våras.  Och jag känner att även om jag har möjligheten att rida kvar på Gladö och utvecklas där så skulle det gå så mycket fortare med egen ponny och tränare. Jag vill verkligen satsa nu och jag vill utvecklas fortare än vad det skulle kunna gå på en ridskola. Visst jag kanske inte är helt mogen än för en häst men vem är det när man aldrig provat och om man typ inte är 16 år... och då när man är 16 år och "mogen" så är åren för att tävla ponny typ över. Så därför ska vi köpa egen eller skaffa en på foder ;)


Provridning 5/12

hejsan i söndags provred jag en D-ponny som hette Pinoccio. han var jätte fin född 1996 lite gammal dårå, fux med bläs och han hade tävlat upp till FEI och L:A med placeringar i dressyr osv han kändes skit fin men dock tror vi inte att han blir den vi kommer att köpa.


sorry för dålig bildkvalité, här är iaf jag och Pinoccio


i traven


haha han sparka bak ut några gånger ^^


i galoppen.

RSS 2.0