såg paow!

hejsan sorry om jag inte bloggat på ett tag men jag har varit i norge och det finns inte internet där vi bodde =(  men aja ni vet den här kända fjortis paow? jag såg henne nyss från pridefestivalen! hihi jag våga inte gå fram för hon hade typ brottom :S

problem med internet -.-

mittinternet vill inte funka >.< fast nu gör de det =) asså det kmr och går så det är osäkert att det hära inlägget ens kommer att publiceras... men om det gör det så FÖRLÅT!!! loovar att uppdatera jättemkt när mitt internet börja funka igen ;)

en "slapp dag"

hjehej bloggen! sorry för dålig uppdatering ´menmen ... aja idag så red jag och sarah på Lima islandshästar  det var samma ställe där jag elisabeth och camilla red på, och det var jättekul för det var en två timmars tur inte bara en timme så nu fick vi rida längre och det var mycke roligere. sen när vi var hemma så spelade vi på nintendo typ heeela dan tillslut när vi skulle ut kunde vi inte ens springa!! haha =) men aja vi hörs sen imorgon för då ska vi till Pia och Anders typ pappas kompisar?.. aja godnatt.

♥Sara, du är bäst!!♥

♥♥♥älskar dig sweeeeetiie!♥♥♥


best friend forever remember?♥

det är knott överallt!!

shit det är ju bara ett stort tjockt moln med knott! (det är som mini flugor fast dom bits som myggor) det är så himla jobbigt verkligen!! asså man kan inte vara nån stans alls. och vi skulle fiska  idag men sen bestämde vi oss för att det skulle bli en annan dag, fast vi gick dit och fiskade iallafall och man fick t.o.m. knott i ögonen! det var hemskt fast vi försökte fiska såklart men sen blev det bara för joobbigt så vi gick hem tillslut. och när jag skulle ta lite foton fick jag knott på min mobil också! guc så irriterande! vi fick såklart inga fiskar =( men vi fick bilder (=

jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott! jag hatar knott!!!!!!


hihi jag och sara påväg hem =)


haha jag med våran lilla hov ^^,


pappa när han fiskar.

jag och sarah!

hihi vi tog lite roliga bilder ^^,


haha =D



?

.....

besökar rekord igår!!!

jippie igår hade jag jätte många besökare så det blev besökar rekord med stoooor marginal =)=) fast inte så mkt ändå om man tänker efter lite ^^, hehe

heh sara?

dampa inte loss nu va?? hon är typ heeelt hyper och skriker ut typ vad som helst... skrattar åt allt m.m tat lungt nu sara =S


före


efter!

Djur.nu = saras favvosida!

asså sara är typ beroende av djur.nu! själv fattar jag inte ett skit om hur man gör. man kan typ inte ens komunikacera med henne :S ska jag försöka få henne från datan eller ska jag låta henne vara tils hennes ögon blir fyrkantiga?


hehe den bjuder jag på!

hihihihihihihihihihihihihihihihi

hihi nu har vi nåt busigt pågång!! + att det regnar


sara =D


och jag (:

sarah är här!! =)

nu är sara häär!!! jippie! nu har jag visat henne runt och nu sitter vi här med varsin dator och bloggar typ och fixar lite med andra sidor med =) och juste det tog  dom bara 4 timmar upp hit!!!! asså rekooord!!! för oss tar det 6 timmaar! men dom hade ingen trafik plus att dom körde för fort typ hela tiden säger hon ^^, aja hejdå nu ska jag hjälpa henne=D

sarah pratade med sin mamma alldeles nyss =)


drar ut!

hajjdå vi hörs sen för nu ska jag gå och nu looovar jag att jag hör av mig innan kvällen PUSS<3

det jag inte kunde berätta igår

ja, som sagt hann jag inte blogga mer eller jag vvar nog lite för trött för det... men iallafall, efter inlägget  om bästavän... så gick jag över till en granne här. hon heter Linn och är super snäll. hon häll på med sina djur och mata ge vatten osv och så hjälpte jag henne lite med det sen så var vi hemma och tittade på när hennes brorsha spelade nåt tv spel hehe tog en bild men den blev inte så bra... aja hans spel gick ut på att man skulle leta efter spöken och sen döda dom. asso det var verkligen tråkigt att titta på! men jag ville inte säga nåt om det. men tillslut så blev han så sur över att han inte klarade det så då fick jag och linn spela typ  zoomo eller vad det nu hette... men där ser man ingenting på bilden för det var för ljust... men sen ville hennes mamma titta på ett pogram på tv, så tittade vi lite på det. sen gicck jag hem. eller juste vi rastade hennes hundar också efter vi hade matat djuren.

hon  har jättemånga djur:

1.en katt vet inte om den fortfarande lever =( fast dett tror jag :D
2.fem hundar jättesöta!!
3.fem hästar om man räknar med fölet.
4.och tillslut två kaniner =) mycket va?


en bild på katten pip =)


hunden isa eller lisa fast jag tror det är isa =)


bessy en gammal bild


lisa =) sen har dom två andra hundar men jag har ingen bild pådom.


två av hästarna men de andra tre är ute i hagen längre bort och dit har jag inte gått än. sen har jag inga bilder på kaninerna men jag kanske kommer ta fast bara om jag kommer ihåg ;P


vakna tidigt idag igen!

haaallooooo? hur kan jag vakna så tidigt :S eller jo, jag har faktiskt ett litet svar på det (: sarah kommer ju!! om bara några timmar tillochmed!! men ärligt sarah du gör mig liiiite förvirrad! :S hur kan du ha två bloggar? har Yael den andra eller vad? först sarahma.blogg.se sen doceman.blogg.se   fattar nt =( men du måste förklara när du kommer! hehe juste du kan ju inte läsa detta nu förlåt^^, du åker bil! men saknar dig gums!!


hihi

♥♥♥BESTFRIEND♥♥♥

SAKNAR DIG BÄSTIS!!!♥ klicka HÄR  för att komma till hennes nyskaffade blogg!!

'
bästis!!

ska dra nu men hörs senare! puss <33

till minne av:

Blue eyed iomi:


saknar dig älskling<3 och kommer ALDRIG att glömma dig!

Jimmy:


saknar dig med sötis! (ture är också med fast han lever fortfarande)

hoppas ni två har det bra i himlen! saknar er enormt mkt!! jag vet att  ni inte kommer att återvända till jorden men: Det som har levt kan aldrig dö. fast den som lever kan dö :'(  gud tar dom finaste först! visst sägs det att änglar inte finns? men vad gjorde dom här på jorden då? det var mina änglar.

vuxen men barnhumor?

hihi asså camilla är snart 30 bass och spelar på mitt nintendo! hon har blivit lite beroende kan man säga! hon lånade den över natten igår och hon sa att hon fick kramp i tummen, undrar hur länge hon spelade det! haha lite roligt faktiskt =)


mitt rosa nintende <3 haha fast just nu laddas den =)

var tvungen att smaka!

haha jag var bara tvungen att smaka guns chokladbulle! men nu är jag tbx =)


haha det är roligt att fixa bilderna med! (:

prova det är superkul!

heeeeeej nu försöker jag helt enkelt bara fördriva tiden lite... ska kanske göra lite flera collage för det var så kul!! ni borde prova om ni inte gjort det innan! ;) det är jättesuperduperkul!! man kan göra så mycket med det =)

tiden går föör långsamt!

tiden går så sakta idag!! jag vill att det redan ska vara imorgon klockan 12:00 för då kommer min kompis hit upp!! saknar dig bästavän!<33


hihi bara en bild jaag tog ^^,

Jessicas veckans blogg!

nu har jessica en veckans blogg som hon väljer ut 8 st som går till omröstning för mer info gå in på hennes blogg ;) klicka antingen på namnet Jessica eller här! PLUS ATT HN GÖR JÄTTEFINA BLOGG DESIGNR!!

här kommer lite fler collage!

här kommer det lite mer collage som jag gjort alldeles nyss =)


min älskling magic!!

Sara och Freja våra bästa lägerledare i alla dar!!

här är alla lägerdeltagerna på  roo =) veck 25!

steffie sötis ett collage till dig!


här har vi svampen och amy =)

gjorde ett collage:)

hej igen, har tråkigt så jag bestämde mig för att göra ett collage =) Inte så avancerat kanske men jag blev nöjd =)

RESULTAT:

ska nog göra lite fler nu =)

för att komma till...

världens bästa bloggdesignare klicka HÄR!!

knäppt!!!?

oshit! jag vaknade redan klockan nuuu!!! hallå klockan är ju bara snart nio! det måste vara nåt fel på mig.... men aja struntsamma =) ska gå och äta min miini macka nu som frukost men vi hörs sen!! ;)


sarah är den med grå kofta sweeeti!! och hon kommer komma upp till mig imorgon =)

godnatt

Godnatt nu ska jag göra mig klar för att få lite sömn hejdå!


Nu är jag GLAD!!!

sarah kan komma upp!!!! vi har inte träffats på ett tag men nu ska hon hit!! hon  kommer på söndag klockan 12:00 förhoppningsvis men hon börjar att åka klockan 05:00! fattar inte att hon kommer palla det! fast aja vi kommer ha suuperkul! =)=)



statistik problem=(

min statistik vill inte visa nåt! det är bara ett kryss längst upp till vänster! är det bara min staistik som är så eller är det nån mer som har samma problem?

sarah kanske kommer upp!!

Sarah en kompis från stallet jättesnäll tjej kanske kommer upp och gör mig sällskap!!!! weeeiii vad kul vi kommer ha och vi kommer fiska, bada, rida, grilla, och massa annat! hihi jag skulle bli superglad ifall hon kunde göra det!! =D Me Like That!


sarah sötnos vill inte vara med på fotot! =(


gårdagens ridtur!

hejsanhoppsan! nu har vi vart och badat igen och det regnade liteee då men det var bara roligt vi solade också lite men nu är jag hemma och nu så regnar det mycket och vi som ska griilla och allt :( aja nu ska jag berätta lite om gårdagens ridtur =)
ja, som ni själva kan lista ut så var jag och red igår. vi hade bokat in oss till klockan tre och det var jag Camilla och Elisabeth som skulle rida. vi red på "Limas islandshästar" dom hade många djur på gården och det var en trevlig miljö där och vi var alla såklart lite sugna på att rida så vi  kom en kvart tidigare än vi skulle. och han som skulle vara den som ledde turen hette Tommy och han sa att såfort vi var redo med hjälm kunde vi börja för hästarna var redan klara. jag fick ett sto som hette Ros att rida på. hon verkade snäll och fin men han varnade för att hon kunde dra sig in i buskarna för att äta men att det inte var så farligt. tillslut var alla på hästarna och vi skrittade iväg för en timmes lång tur. Ros var ganska smal men stark och han tommy hade rätt för såfort hon fick ttillfölle till det så gic hon rakt in i buskarna =) gullit! sen när vi kom tillbaka så borstade vi dom lite innan vi åkte hem=D pappa har lovat mig att vi skulle få rida där minst en gång till =D me like that!!

mycket djur!

juste det fanns också lamor, strutsar, olika fåglar/höns, grisar och hundar på gervide gård och såklat hästar =)


konstig fågel eller vad den nu hette



hunden ville inte bli fotad och sprang iväg istället :(


lamorna bakom stallet :D

här är strutsen (a) lite läskig faktiskt!


hönsen som satt på ett räcke. tog tyvärr inga bilder på grisarna men ni klarar er säkert ;D

ridning på gotland =)

jag och sanna red också på gootland på nåt ställe vet inte vad det heter riktigt men det var samma ställe där jag och patricia red förra året. jag fick en häst som hette Baccus och var jättekänslig i munnen men det gick bra ändå och han var isabell färgad nästan lite krämfärgad menändå inte =) sanna fick en häst som hette Angus och jag hade tillochmed önskat att få rida honom förra året fast det var en annan som fick honom =(


ja, det var här vi red på Gervide gård :)


baccus =)


jag och baccus :D


sanna och angus =)

bada!!

haha det är så varmt nu så ända sen vi kom hit har vi åkt och batat =) och vi ska bada nu efter lunch gen ^^,

sötaste fölungen ever!!

hejsan hejsan här i dalarna så har våra grannar nyss fått ett litet tillskott i"hästfamiljen"  för mamman Daim har just för tre veckor sedan fått en fölunge!!! den är så fin och söt!! dom har inte bestämt än vad hon ska heta och förra året kom jag med ett förslag till deras nyfödda hingst att den skulle heta Laim för att mamman hette daim och gissa vad! dom tog det så han heter Laim nu och är ett år =)


lite hungrig haha =)


sorry för dålig billd men jag har ju bara modilen att fota med -.- aja hon är väldigt trött för det är så varmt så den har bestämt sig för att sova lite <3


påväg in från hagen =)

min älskling, mitt allt!


magic<3

My Magic Horse

ja, nu äntligen ska jag börja berätta historien om mitt liv de senaste veckorna =D det började med att jag skulle på ett ridläger och att jag inte visste  någonting om det alls i början och inte heller att jag  kände någon där sen innan eller så. jag bokade in mig ganska sent men jag fick en plats vecka 25 =) var verkligen inte alls nervös!!! vääääldigt INTE likt mig, men aja sen så frågade jag dom som red i klassen om dom skulle på ett ridläger och isf vart... då fick jag reda på att clara skulle komma + på samma läger!! ganska tråkigt för sen sa hon att massa andra vi kände skulle dit samma tid. och lilla jag som hade förväntat mig nya kompisar. men kul skulle vi ju ha!! jag berättar medans bilderna kommer ;)


steffie sötnos!! (sofia) men det var första natten på ridlägret och jag hade hamnat med några jag aldrig träffat förut så det var inte alls som mina aningar det var massa nytt folk och alla var så snälla lr verkade det iaf =) jag döpte både henne och Carolin eller hette hon det? aja jag tyckte att hon passade i krabban så ALLA kallade henne det därefter lite stolt blev man ju :) fast sen börja alla andra döpa om varandra så småningom &då vart det lite överdrivet(?) men på bilden nedan ser ni krabban hihi så gulliga dom är!


ja det här är krabban det!


lite morgon trött?? haha skulle tro det! vi var ny vakna då och skulle snart hämta in hästarna i hagen. vi fick veta vilka hästar vi skulle få redan när vi var samlade med föräldrarna och jjag fick en dressyr häst som heter Magic! för han är ju så magisk! och vi fick rida på eftermiddagen lite senare i två stora grupper för att sen kunna dela upp oss i fyra mindre beroende på hur duktig man var (dvs ridvanan asså) och jag kom i grupp D vilket var den som innehöll de mest ridvana men grupp C var lika duktiga för vi gjorde ungefär samma saker eller det gjurde vi ju:) men sen delade dom in oss beroende på hur hästarna reagerade på varandra också =)



påväg till maten. från vänster: Sanna med egen häst!! strix hette hennes häst, amanda med kalle, priinskorven med hmmm kmr inte ihåg:S sorry! sen Emma som hade betty, och sist men inte minst potatis! som hade loffe.


värsta gänget här asso alla kände varandra sedan innan och var typ bästisar(?) jättesnälla människor iaf från vänster: ellenor (kommer inte ihåg ngn av deras hästar)! sen kommer Catja, en till Emma (stackars henne  fick byta häst typ 4 gånger) ,sist kommer alva.


haha alla är såååå hungriga vi vill ha maat!! nää skoja bara men här var vi tvugna att vänta på maten -.- lite långtråkigt men god  mat fick man sen tllslut =D


snäckan och alla andra vill också äta ;)


gott med mjölk steffie?


anna panna stek ditt fläsk nittonhundrasjuttisex! haha en liten ramsa till anna från steffie.


potatis frida redo för att fotas =D


min älskling!! har aldrig gillat en häst lika mkt som du sötnos!! faan vad jag grät när jag var tvungen att lämna dig! så ska du till och med kanske säljas till lurbo!!!! du får inte :'''( jag kommer  ALDRIG att glömma dig du är helt enkelt min sol och om en annan planet köper våran sol så dör vi ju ellerhur? och jag kommer också att dö om min magiska javla finaste och bästa häst säljs!! snälla du får inte!!!!
(btw steffie har lianne och krabban Dixie)


hästarna betar så lungt och stilla att man knappast märker dom :)


ridsaker + ryktlåda måste man ha enligt mig =)

tove sötis!


strix sannas fina häst, väärldens lugnaste i boxen men väärldens vildaste på ridbanan!


haha miramis vill bara ha maaat (annas häst) seg som bara den säger hon ^^,

tråhästen henke som nog är segast i stallet och krabban =)

marre omg vad jag avundar dig!!! shitt asso du har bara ridit i 1,5 år och kom med i grupp D!!!coolt!


hihi nu ska det byggas stoora hinder för våran hoppträning!


potatis och loffe ska snart hoppa =)


hehe sorry för bilden men hade på full zoom ^^, från långt avstånd

rommy tar ett stort skutt över hindret med mikkan =)


en till fotograf haha =)

svampen och amy hoppar och far ;)

prinskorvens eller lillfridas huvud kom inte med :(

som dom snackar efter hoppningen =) haha jag ramlade av och fick jätteont i benet ett tag men hoppa upp i sadeln och hoppade på utan någon värre skada än ett blåmärke eller två =)förresten villle jag ramla av men inte på hoppningen såklart!


jag och min sötnos magic alltid på topphumör när jag e me honom <3


i väntan på en ny smarrig måltid ;)


svampen svampen svampen............

haha amanda! lite kakor som ögon och mun skadar väl ingen?

lite nya uppfiningar såklart =)


jag på henke fast  jag ser dock heelt muppad ut -.-


snygg pose krabban ;)

jag och krabban =) me like!


magick tror att mitt finger är mat så sött <3


min och claras skugga :P


nu tar vi in hästarna för dagen =)


juste det var så mysigt vid grillen när vi grillade hamburgare och allt<3

sara och freja (lägerledarna) innan spökhistorierna. dom avr så snälla! miss U everyone!!

evita som är så fin dagen innan avslutningen är detta :')

förberedningarna innan uppvisningen satte lite gula smörblommor i magic fina inbakade fläta som jag  gjort med hans svans :) hade lite glanssprey med mig som jah hade tänkkt att använda men den hade läckt ut i ryktlådan :( så det blev bara lite som jag lånade :(


satte in lite lila blommor i flätorna på hans man, men jag gjorde inte så att all hans man var flätad =)


Lianne blir också väldig fin av steffie =D

haha gjorde en knopp på hans pannlugg ^^, han sover typ :p

här hade vi precis värmt upp och ska snart visa upp våran cadrilj uppvisning. (dock är det så att mamma har tagit dom hära bilderna när jag rider och man kan väl inte direkt säga att hon är ett proffs på att ta bilder)


på själva uppvisnningen =) det var jätteroligt men vi var 23 st på en ridbana!! väldigt trångt blev det på vissa ställen + att det regnade och blåste så hästarna ville inte sammarbeta lika väl  som förut =( men de var ändå skiiiita kul!!!

här var vi klara och vi skulle få våra diplom och dom skulle också dela ut priset till dom som hade flest rätt på snitzel (stavning) jakten asso då var vi ute och red i terrengen och samtidigt så skulle vi följa trådarna som dom suttit upp och sen svara på frågorna och jag och Clara hade 5/5 rätt!! haha så vi vann =D=D me like! vi fick ett par rossetter (såna som man kan sätta i hästarnas man och svans) och lite snoddar till samma sak uta rosett ;)

saknar ridlägret jättemkt!!! och för alla på ridlägret som undra : ja, jag ska dit nästa år med ;)

RSS 2.0