Grattis mamsen!


Grattis
på födelsedagen mamma! 31/5-09 fyller du år!!

glömde säga:

hej sorry om jag glömde att säga aatt jag skulle till Gräsö med elin en kompis till mig och vi skulle vara där över helgen och jag fick 7 myggbett och elin fick inte än enda! så orättvist! >.< alla bilder har jag på den andra datan och internet funkar inte på den det är nåt fel så jag kan inte lägga ut bilderna nu dom blir antagligen sena -.- aja ha det bra nu ska nu ska jag ut på balkongen och läsa Twilight första boken fast på engelska =)
ha det bra //Linnea

-.-

tjo internet funkar fortfarande inte! men jag ska försöke fixa det lite senare idag...

dumma internet!

hejehj idag kommer jag inte att blogga så mycket mer än det här för mitt iinternet på min laptop funkar inte och det är där jag har laddat upp alla bilder osv men aja ni får leva med det ;) snart ska jag dra ut och köpa ett hedset till min mobil för jag har tappat bort mitt och jag måste ha ett till sommaren!! hehe =)
ha så bra puss //Linnea


tog bara den första bild jag hittade på denna data :P

alice palixe

haha hittade en  bild som jag bara måste lägga ut på dig =)


hanna hanna hanna nathalie =)

Hihi här är vi på järdet och ska köra brännbollsturneringen men jag hann inte ta så många foton dock... men  här kommer några ;)

från vänster : hanna, nathalie, hanna & hanna xD
tale
haha tale...

känner ingen av dom men dom hejade på en annan ridklubb.

♥love♥Twilight♥4-ever!♥

jag bara ÄLSKAR Twilight!!! så himla fu*king mycket så det är  ingen som kan gilla den mer än ja! HA! jag har inte tagit foton på alla böcker men aja jag är inte knäpp bara för att jag har blivit beeroende av en bok så mycket att jag tagit bild på! hehe...


det här är bara 1:an och 2:an men jag har läst trean och fyran plus att jag har dom =)
juste jag ska också köpa Twilight på engelska (alla böcker) de flesta som både har
läst böckerna på svenska och på engelska säger att dom är myycket bättre på
engelska och då mååååååste jag ha dom på engelska såklart!


lite blodrött eller marinblott?

eh har faktiskt lite problem med att välja vilken färg jag ska måla mina naglar med :S hehe ni får järna komentera och tyca till! ♥



min hand ser heeeltt knasig ut som om den var jättetjock (det är den inte i verkligheten bara på bilden!) men orkar inte fixa så att det inte syns...


haha lite efter kanske... x)

äntligen kan jag ladda upp bilderna som var så efterlängtade ;)





hihi första pris för varje deltagare i "bästa sexan" i pingis =D ja, jag var med och vann detta pris fett stolt xD men aja det var Emil, Hanna, Joel, Stella, Arvid H, Gabbe, Casper , våran lag ledare Matte och jag =D

lalalllallalalla....

hejhejj
har lite tråkigt nu för ag har inte så mycket att göra men jag har nyss varit med och tvättat bildäcken (vinter däcken) för att det är roligt att spruta vatten men jag tog inge bilder pga att man blev så blöt och jg ville inte förstöra min mobil eller kamera ;) och nu så ska jag väl bara slappa tills pappas ena bror kommer förbi och fikar en snabbis skulle jag tro... sen när dom har åkt ska vi till nån annan vars namn jag glömt bort... hehe dåligt minne bla.. men ha det bra!
/Linnea KraM*

heemma!!

tjena nu är jag hemma, det har jag varit ganska länge men aja jag ska inte blogga nu för jag har annat att göra men jag ska ladda upp lite bilder jag tog men det kommer att döja för sladden man behöver för att ladda upp bilderna till daton från kameran är hemma hos mamma och jag e hos paaaapi :) men kan berätta om det sen =D ha det bra puss
//Linnea

min älskling
min älskling Ture längst fram och Jimmy i bakgrunden =)

till sarah

tjooo!
jag ska snart till sarah i huddinge och sova över där och nathalie ska oxå göra det dom är redan där inte jag :( men jaja jag ska också påvägen dit gå en snabbis hem till mamma och hämta min shrts jag ska ha på mig på brännbollsturneringen och regnkläder. har hört att det kommer att bli dåligt väder :( men ja har lite brottom nu men vi kanske hörs senare hos sarah men jag vet inte så pusspuss //linnea

=) en bild jag tog för inte så länge sen =)

godnatt

godnatt eller jag kanske inte ska sova nu men jag ska sluta blogga för idag så pusspuss<3 och ha det bra =D


brännbollsturnering

haha vi ska ha brännbollsturnerng med andra ridnings föreningar men jag miissade träningen fast på idrotten i skolan så spelade vi det hela lektionen så jag hade "övat" kan man faktiskt säga! vi har hittat på världens kortaste hejr rams som jag kommer sjunga och tappa rösten med har jag bestämt haha skoja bara det ska jag inte ;)
innan själva tävlingen är på fredan redan så kommer jag att sova över hos sara om det går för hennes föräldrar. och så ska kanske nathalie också sova över där för det var meningen att hon skulle sova  över hos sara först och sen frågade  sara mig om jag också ville sova hos henne =D dagen efter så ska vi till järdet där brännbolls turneringen kommer att vara, men jag har hört att det kommer bli fult väder så jag ska ta med mig regnkläder för att iinte bli blöt =D ha det bra alla läsare!

ridning redan på lördag!

jaaaa jag får rida redan på lördag! jätteglad faktiskt men ledsen för att jag inte fick rida redan idag.

sötis
flisan sötnos <3

U-sek möte i stallet:)

hejsan!
idag har jag varit i stallet för att först kunna se på lektionen pga att jag inte kan rida än... ): men aja och det var inte så himla kul så jag satt och läste Twilight eller "så länge vi båda andas" den är helt grym!!  ett tips lääääs dom böckerna !!! men skitsamma jag ska komma tillbaka till ämnet, så jag var i stallet och tittade på lektionen sen började mötet och vi planerade lite grejor vettu :P hihi men vi hörs! puss på er alla<3

rekord besökare!!

JIPPIE =D i fredags blev det mest basökare på min blogg än tidigare :D tack alla som fortsätter läsa den<33


haha jag när vi var påväg till ett kalas -.- (man ksulle ha roliga "emo" frisyrer men jag hade inte så bra fantasi så det bllev det här.


tråkig dag

hejsan hoppsan!
jag har nog haft världens tråkigaste dag hittils! vart i skolan och tittat på en film i en timme som verkligen var betydelselös sen på fritis åt jag en macka och det gjorde mig på lite bättre humör men det var ändå inte roligare för det. ja... så var jag lite med clara, hanna och fanny men vi gjorde inte så mycket. och nu sitter jag här hemma och gör absolut ingenting. jag har tagit lite bilder på mig ska bara hitta dom först x) ha det så bra så länge puss puss :)

=)
Zoes katt :) jag tog bilden när jag var hemma  hos henne i Belgien för hon bor ju där så...

uuuuuusch!!

hejsan
i  lördags när jag inte hade ett brytet finger så ledda jag en handikapp grupp och i paddocken låg det ett kaninhuvud men kroppen var inte där det var bara ett huvud!!!! shit vad jag blev  äcklad sen när några andra "begravde" den eller vad  man nu ska säga.  bläää usch men det var väl en räv eller nåt som ätit upp resten av delarna fördet finns många rävar i närheten.

glad!!!

jippie!! igår hade jag u med  min dator i skolan occh samma kille som bröt mitt finger d.v.s  gabbe råka sparka på den (och jag hoppas det var av misstag)! men aja då blev jag lite ledsen och så. vi skulle gå till gympan för vi var redan lite sena alltså jag och mina kompisar. jag sa till dom att de kunde gå för jag ville se om nåt hade hänt med min dator och om den fortfarande funkade så det gjorde den men den hade fått en lite spricka :'( men den funkar lika bra som förr förutam det. men idag hade jag inte med mig den... aja jag ska komma till saken.

jo det var såhär att sen när jag kom till idrotten kunde jag ändå inte delta i någon grej eller vara med i lekarna och så. sen sa våran vikarie att alla skulle sätte sig i "ringen"  men jag trodde att han menade att domsom inte skulle med inte behöövde komma dit för jag satt så bekvämt på en  plint men så iaf gick jag och satte mig tillslut och innan det hade några i klassen klagat på mig och speciellt tintin (en tjej i klassen) och då blev jag irriterad för det var ju faktiskt inte nödvändigt så jag blängde på henne när jag satte mig ner och sen när lektionen drog igång så försökte hon prata med mig men jag ignorerde henne och då sa hon  ba:
- asså här står jag och försöker prata med dig men du skiter i  mig helt! f**an  vad jag aldrig mer kommer att bry mig om dig mer!! sa hon typ och så gick hon iväg men sen efter lektionen orkade jag inte bråka med någon mer så jag bad stella min kompis om hon  kunde säga att jag ville att vi skulle bli vänner igen och sånt för jag var tvungen att gå och jag hittade henne inte.... men aja så idag blev vi sams och nu är jag glad =)

//Linnea

absolut bäässta bilden på min ridlagerhäst Dick Tracy 2008 :)


vad ska man göra en dag som idag?

hejsanhoppsan chili koppman
skoja bara asså idag har jag varit i skolan och sen lite på fritis där jag åt en macka och de brukar sälja glass billigare än i en affär men jag hade ju sååååklartt glömt pengarna hemma på skrivbordet -.- jag är inte så smart kan man säga men jaja. nu är jag hemma jag tittade på en film där på  fritis den var inte så jättebra så jag kommer inte ihåg namnet och jag har skiita ont i huvudet jag vet inte vad det kan vara det började när jag var på bussen... har inte så mkt att göra nu heller men ni som läser detta messa mig!! jag har feeett tråkigt och absolut inget att göra förutom att surfa på nätet :/
//Linnea

fördelar& nackdelar

jag har ju fått en skada i fingret och nu är jag ganska sur för att jag inte kan göra saker men väldigt glad för andra så nu gör jag en lista :) mest för mig själv men för er också;)

fördelar:
1. jag kommer att få ha med mig min laptop med i skolan och skriva på den för att jag inte kan skriva med min hand.
2. jag behöver inte städa :)
3. jag får hjälp med det mesta jag ber om.
4. dom andra vill också ha med sina datorer men får inte =)
5. jag kommer ändå kunna gå till stallet som jag skulle innan detta hände och bara tita på lektionerna.
6. jag får fortfarande göra allt som jag inte behöver min hand till som vanligt t.ex. sova över hos ngn:)
7. vissa andra tycker så synd om mig så att de gör lite extra för mig.... hehe
8. jag kan fortfarande skriva på datan
9. får min veckopeng utan att behöva städa eller göra nåt extra :D
10. jag kommer att kunna blogga mycket mer x)

nackdelar:
1. jag får inte rida på tre veckor
2. jag får inte tvätta min högerhand.
3. jag kan inte hjälpa till i en tävling som kommer snart.
4. jag får inte ta bort bandaget även fast det kliar!
5. jag kan inte skriva.
6. jag kommer att ligga efter i ridningen väldigt mycket när jag börjar igen :(
7. jag är höger--hänt så jag kan inte göra ngt typ.
8. jag  kan inte knyta mina skosnören
9. jag känner mig fett handikappad (stavning)
10. är inte lika snabb på att skriva på datan som vanligt

puss O kram //Linneaa

äntligen tillbaka!

tjena tjena jag har inte hunnit ladda upp bilder från tävlingen eller kunnat blogga ett skit idag p.g.a en dum j**la skitstövel i skolan igår sparka på mitt fuck u finger så att jag var tvungen att åka till södersjukhuset först men dom skickade mig till astridslingrens barn akut mottagning för att jag var föööör ung eller egentligen bara under femton för att  vara på södersskukhuset -.- och i alla fall så åkte vi dit runt nio på kvl kunde det varit och kom hem utan att fått röntga något alls klockan elva och sen så skulle jag komma tillbaka idag på morgonen och hämta en remis eller hur det nu stavas och ja sen fick vi äntligen gå till salen där man ska vänta tills man kan röntga sig.
jag fick vänta ganska länge där men tillslut fick jag gå in i salen och jag fick ta typ runt tre bilder och då sa dom att jag skulle vännta i väntrummet för besked innan jag skulle ner igen och få en doktor att säga svaren och  då satte jag ovh mamma oss där och väntade i ca 40 minuter inna dom kom ut och sa att jagbehövde ta om några bilder och då blev jag väääldigt uttråkad.... men jag gjorde som dom sa och sen när vi fickk gå ner tog det över en timma innan vi fick en doktor och hon sa att jag hade brutit mina ledband i finrarna vilket betyder att det är värre än att bryta fingret rakt av -.- och att jag inte fick gipsa så jag har ett bandage nu och det går bättere men jag måste ha en plastpåse runt min handled och som skyddar hela handen från att bli blöt när jag ska ducsha och jag har nyss ducshat och det var jättejobbigt! men huvudsaken är ju att jag bles ren och  det blev jag :)
ha det bra puss //Linneaa

yeessss!!

hihhihi igår sov sarah över hos mig :) sorry att jag inte bloggat på några dar men det har hänt feeeta mycket och jag har aldrig haft tid att kriva men nu gör jag det och jag ska berätta lite saker som har hänt.... ska lägga ut mer inlägg när jag kan ladda upp bilderna i mitt usb minne men för tillfället ska jag läsa och bara slappa tror jag :)
Linnea

RSS 2.0